ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримала ще 132 млн доларів кредиту від Світового банку

Ольга Денисяка

|

11 травня 2023 року Україна отримала фінансування від Світового банку в розмірі 132 млн доларів США. Про це повідомили в пресслужбі Мінфіну.

Кредитні кошти надійшли до загального фонду державного бюджету України за результатами виконання заходів, передбачених в рамках проекту програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство».

«Вдячні Світовому банку за надане фінансування. Залучені кошти дозволять і надалі підтримувати фінансову стабільність України та відшкодувати пріоритетні видатки, зокрема у сільськогосподарському секторі, для покращення ситуації у харчовій промисловості та забезпеченні продовольчої безпеки України», – зазначив Міністр фінансів України Сергій Марченко.

Позику надано в рамках Угоди про позику (проект програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство») між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Нагадаємо, напередодні до загального фонду державного бюджету України надійшло 189,32 млн євро фінансування від Світового банку. Кошти спрямують на часткове відшкодування видатків державного бюджету для забезпечення оплати праці працівників державних органів та педагогічним працівникам за лютий 2023 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *