ОСТАННІ НОВИНИ

Театр Заньковецької запрошує на казку «Книга Джунглів» та виставу «Кайдаші». Оновлено

Ольга Денисяка

|

У суботу, 13 травня, в Національному драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться інтерактивна казка «Книга Джунглів» та вистава «Кайдаші». Про це повідомляє пресслужба театру.

ОНОВЛЕНО: у зв’язку з нічною атакою дронів гастролі Хмельницького театру до Львова скасовано. Квитки на події залишаються дійсними. Нову дату оголосять вже найближчим часом.

В основі «Книги джунглів» лежить відома історія про хлопчика Мауглі, який виріс в зграї вовків. Захопливі пригоди юнака, який вивчив закони джунглів та при цьому зміг зберегти людське серце, неодмінно вразять і маленьких, і дорослих глядачів.

«Закони джунглів зачаровують силою, справедливістю та невідворотністю. Часом здається, що й людям варто їх знати. Дітям неодмінно сподобається вистава «Книга джунглів», яка відкриє для них чарівний світ дикої природи!», – розповіли у театрі.

Початок інтерактивної казки о 12:00 та о 14:00 год. Квитки — тут.

Вистава «Кайдаші» розпочнеться о 18:00 год. Квитки — тут.

«В основі вистави історія про сім’ю Кайдашів, яку завжди можна було назвати зразковою. Батько, мати і двоє синів жили в мирі та злагоді, аж доки в їхній дім не прийшли невістки. А що було далі та чим усе це завершилось можна подивитись на виставі «Кайдаші», — розповідають у театрі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *