ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудному поїзд збив 45-річного чоловіка

Ольга Денисяка

|

9 травня потяг «Львів-Мостиська2» наїхав на 45-нічого чоловіка, який стояв на колії. Машиніст застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося. Прр це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

9 травня близько 18:30 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу залізничної станції «Рудне» Львівського району стався наїзд потяга на людину. 

Як попередньо встановили правоохоронці, електропотяг «Львів-Мостиська2» скоїв наїзд на 45-річного жителя Мелітополя, який стояв на залізничній колії. Машиніст потяга, 51-річний львів’янин, застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося.

Внаслідок події чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від двох до семи років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *