ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львівської обласної лікарні зведуть 4-поверховий приватний медцентр

Андрій Котенський

|

У вівторок, 9 травня, виконком затвердив містобудівні умови та обмеження для медичного центру на вулиці Юрія Руфа, 6. На місці існуючого недобуду зведуть повноцінний медзаклад, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Чотириповерховий приватний медцентр побудують поруч з обласною лікарнею. У будівлі сформують карнизний поверх та збудують підземний паркінг на 20 місць.

«Будівля була продана через аукціон обласної ради, придбана офіційно і тепер ми видаємо містобудівні для приватного медичного закладу», – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Впорядкувати цю ділянку плануємо виключно під медичний заклад, тут є зона Г-5 – лікувальна зона. Очевидно, що це буде вже не обласної лікарні, а приватний медичний заклад», – розповів Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Як повідомляє Zaxid.net, йдеться про реконструкцію двоповерхової нежитлової будівлі під медичний центр на вул. Юрія Руфа, 6. Цю будівлю загальною площею 1302,6 м2 у 2015 році придбало ТзОВ «Леомедік». Ділянка під будинком площею 0,11 га перебуває в комунальній власності та призначена для обслуговування закладу охорони здоров’я.

Висота реконструйованої будівлі не має перевищувати 15 м, а площа забудови – 44%.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Леомедік» зареєстроване майже 8 років тому у Львові на вул. Кавалерідзе, 27. Одноосібним власником компанії є львів’янин Ярослав Рибчак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *