ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі уламки ракети пошкодили багатоповерхівку

Анастасія Диняк

|

Вночі 9 травня військові з повітряного командування «Схід» збили всі 8 ракет, які ворог спрямував на Дніпропетровщину, однак уламки однієї з них поранили жінку. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Так, уламки знищеної російської ракети впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі. Унаслідок цього постраждала 32-річна жінка, її госпіталізували. У будинку пошкоджено дах та перекриття кількох квартир.

«На третьому поверсі виявили бойову частину ракети. Доки працювали вибухотехніки, кілька десятків мешканців евакуювали. Небезпечні уламки вже вивезли, їх знищать», – додав Лисак.

Також росіяни били з важкої артилерії по Нiкополю та Марганецькiй громадi. Противник зруйнував один приватний будинок, ще чотири – пошкодив. Постраждали й господарська споруда та лінії електропередач. Люди цілі.

Нагадаємо, вночі 9 травня росіяни атакували Україну ракетами морського та повітряного базування. Українським захисникам вдалося збити 23 з 25 ракет.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *