ОСТАННІ НОВИНИ

Над Києвом збили всі 30 дронів: є травмовані та руйнування

Ольга Денисяка

|

Вночі 8 травня Сили протиповітряної оборони збили над Києвом понад 30 «Шахедів». Внаслідок атаки дронів травмовано 5 осіб. Про це повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

В Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків пошкоджено 7 авто і ще 1 авто горіло; зафіксовано падіння уламків на житловий будинок, пошкоджені вікна, фасади; є падіння уламків на проїжджу частину; травмовано 5 осіб, їм надана медична допомога; 

В Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5т) з витоком дизельного палива ( без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових авто.

Також, ймовірно через уламки, було пошкоджено газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факелу, газ перекрито, пожежу ліквідовано.  Інформація по руйнуваннях і постраждалих в усіх районах міста уточнюється.

Як повідомив голова КМВА Сергій Попко, за попередньою інформацією, росіяни випустили по столиці 30 іранських дронів «Shahed».

«Під час останньої повітряноі тривоги, яка тривала понад 3,5 години, агресор намагався завдати удару своїми БпЛА. За попередньою інформацією, це були іранські баражуючі боєприпаси «Shahed», які атакували столицю з різних напрямків. В повітряному просторі Києва було виявлено і знищено понад 30 ворожих дронів!  

На жаль, за інформацією на даний момент – в місті є руйнування та травмовані. Внаслідок падіння уламків в столиці є пошкоджені будинки, дорожне покриття, автівки. Відомо про травмованих. Медики, ДСНС та інші екстрені служби працюють на місцях», – повідомив Сергій Попко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *