ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині захисники, що отримали інвалідність, можуть податись на фіндопомогу

Ольга Никульча

|

На Львівщині військові, які брали участь у російсько-українській війні та мають статус особи з інвалідністю через воєнні дії, можуть отримати з обласного бюджету матеріальну допомогу на покращення фізичного та ментального здоров’я. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Для отримання допомоги необхідно мати статус особи з інвалідністю внаслідок війни та реєстрацію проживання у Львівській області.

Як отримати матеріальну допомогу?

«У відділ соціального захисту населення у громаді за місцем проживання потрібно подати заяву, копію посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, копію документа, що підтверджує безпосередню участь у війні, копію індивідуальної програми реабілітації, копію паспорта та ідентифікаційного номера, реквізити особового банківського рахунку»», – зазначив Максим Козицький.

За його словами, матеріальна допомога надаватиметься раз на рік. На реабілітацію можна вирушити з дружиною чи чоловіком.

Яка сума допомоги:

  • I група – 25 тисяч грн
  • II група – 15 тисяч грн
  • III група – 10 тисяч грн

За додатковою інформацією можна звертатись до відділу соціального захисту Захисників і Захисниць України та членів їхніх сімей Львівської ОВА за номером телефону: 032 255 44 50.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *