ОСТАННІ НОВИНИ

Від початку повномасштабного вторгнення Росія вбила 480 дітей в Україні

Ольга Денисяка

|

Щонайменшне  1444 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф: 480 дітей загинули та понад 964 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 455, Харківській – 275, Київській – 128, Херсонській – 96, Запорізькій – 89, Миколаївській – 89, Чернігівській – 70, Дніпропетровській – 67, Луганській – 66. Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

5 травня в лікувальному закладі померла 16-річна дівчинка, яка зазнала тяжких поранень через обстріл військами рф 29 квітня м. Краматорськ Донецької області. Стало відомо про загибель 14-річної дівчинки 3 липня 2022 року в с.Тетянівка Донецької області внаслідок обстрілів села ворогом. 5 травня внаслідок авіаудару по м. Глухів Сумської області поранено 12-річну дівчинку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *