ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ДСНС відкрила першу в Україні «Школу Безпеки»

Ольга Денисяка

|

5 травня відкрили «Школу безпеки» при Самбірському районному управлінні ДСНС України у Львівській області, де дітей навчатимуть правилам безпечної поведінки. Про це повідомили в ГУ ДСНС Львівщини.

«Школа безпеки» розділена на кілька зон. Одна з кімнат школи – це навчальний клас, де діти вивчатимуть правила мінної безпеки, а також зможуть практично відпрацювати різного роду безпекові вміння. 

Другою зоною є кухня – де хлопчики й дівчатка навчатимуться правилам безпеки поводження з електроприладами та іншим кухонним обладнання. 

Ще одна кімната, яка є в «Школі Безпеки» – це ігрова кімната – де діти можуть пограти у різні ігри, які пропагують правила безпечної поведінки.  

Наступна кімната – це спальня. Часто пожежі виникають саме у цій кімнаті і діти мають можливість практично відпрацювати дії при виникненні пожежі.  

«Так, сталось і сьогодні під час проведення уроку з дітками 3-го класу у спальній кімнаті виникла пожежа, кімната за лічені хвилини наповнилась димом і діти не гаючи часу вийшли з кімнати на вулицю та зателефонували до Служби порятунку «101» , де чітко повідомили інформацію про те де виникла пожежа», – розповіли рятувальники.

«Школа Безпеки» також наповнена яскравими та корисними методичними матеріалами, які розроблені UNICEF Ukraine спільно з ДСНС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *