ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині через обстріл загинули шестеро працівників ДСНС

Ольга Денисяка

|

6 травня внаслідок обстрілу на Херсонщині загинули 6 працівників ДСНС. Про це повідомили в Національній поліції України.

Шестеро працівників ДСНС України, які займалися гуманітарним розмінуванням Херсонщини, потрапили під прицільний обстріл росіян.

«Вони щодня ризикували своїм життям, щоб інші могли жити. На жаль, росіяни вбили їх. Ігор Соловйов, Олександр Ходаковський, Андрій Орлов, Володимир Погорелий, Микола Шолох, Роман Каленик. Ми завжди пам’ятатимемо вас», – йдеться в повідомленні.

В Офісі Генпрокурора повідомили, що за попередніми даними, 6 травня російські військові скинули з безпілотника вибуховий предмет на піротехнічну групу, яка працювала поблизу населеного пункту. На місці події правоохоронними органами встановлено 6 загиблих – це працівники ДСНС. Ще двох співробітників ДСНС з тяжкими травмами доставлено у лікарню.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *