ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ нагородили воїнів-піхотинців

Ольга Денисяка

|

В Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відзначили нагородами кращих воїнів-піхотинців. Також в навчальному закладі вшанували пам’ять піхотинців, які загинули, захищаючи Україну. Про це повідомив очільник НАСУ Павло Ткачук.

З нагоди Дня піхоти в навчальному закладі вшанували світлу пам’ять піхотинців, які поклали свої життя за Україну.

«Помолились за упокій душ наших полеглих побратимів, поклали квіти та запалили лампадки біля стел із викарбуваними іменами загиблих захисників України. Пам’ять про цих мужніх воїнів завжди житиме у наших серцях, а їхні подвиги й надалі надихатимуть український народ на подальшу боротьбу проти російських загарбників», – йдеться в повідомленні.

Також відзначили кращих воїнів-піхотинців нашого вишу з нагоди їхнього професійного свята державними нагородами, відзнаками Міністра оборони України, Головнокомандувача ЗС України, Командувача Сухопутних військ ЗС України та Національної академії.

Зокрема, Павло Ткачук повідомив, що мав честь вручити відзнаку Національної академії нашому випускнику Герою України старшому лейтенанту Дмитру Чавалаху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *