ОСТАННІ НОВИНИ

Через веломарафон 7 травня на дорогах Львівщини обмежать рух

Анастасія Диняк

|

У неділю, 7 травня, на Львівщині відбудеться веломарафон «Львівська сотка», учасниками якого стануть майже 500 прихильників велоспорту з різних куточків України. Цьогорічні змагання пройдуть під гаслом United We Stand. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Учасники перегонів будуть мати можливість не лише випробувати свої сили на велосипеді але й підтримати Збройні Сили України, оскільки кошти зі стартових внесків будуть передані на потреби ЗСУ. Вже другий рік поспіль однією з ключових цілей цього веломарафону є збір коштів для підтримки військових.

Стартуватимуть велосипедисти о 10:25 на вулиці Стрийській, 202. Дистанцію спортсмени долатимуть дорогою Львів-Бібрка-Раковець. Перших фінішерів чекатимуть вже о 13:00. Загалом щоб здолати дистанцію у 85 кілометрів, учасники матимуть 4,5 годин. За підсумками змагань будуть визначені переможці у чоловічому та жіночому абсолюті. На дистанції спортсменів супроводжуватимуть поліціянти та медики.

На маршруті частково обмежать рух транспорту, тому мешканців та гостей Львівщини закликають планувати свої подорожі з урахуванням наявних обмежень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *