ОСТАННІ НОВИНИ

На Героїв УПА розбудують офісний центр

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада погодила розбудову існуючого 5-поверхового офісного центру на вул. Героїв УПА. Відповідну містобудівну документацію 5 травня затвердив виконавчий комітет.

ТзОВ «Офісний центр Т-73» отримало містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням існуючої будівлі на вул. Героїв УПА, 73 під офісні приміщення.

Йдеться про 5-поверховий будинок, розташований вже фактично на розі з вул. Кульпарківською. Його теж використовують як офісний центр.

Останній мансардний поверх хочуть переробити у повноцінний, таким чином після реконструкції будівля матиме 6 поверхів. Також повністю оновлять фасад, а в дворі збираються влаштувати ще прибудову.

Всі роботи вестимуть на земельній ділянці площею 0,27 га, яка входить до зони ділової, громадської діяльності згідно з затвердженим відповідним детальним планом території.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 55%, а також встановив, що висота офісного центру не повинна перевищувати 25,5 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Офісний центр Т-73» зареєстроване якраз за місцем майбутньої реконструкції і займається нерухомістю.

Із літа 2022 року засновником фірми є львів’янка Людмила Косенко. Їй належить ще низка підприємств, зокрема й будівельна компанія «Інтерміськбуд», чимало з них зареєстровані за однією адресою – на вул. Героїв УПА, 73.

До 2022 року бенефіціаром ТзОВ «Офісний центр Т-73» була львів’янка Галина Качуринець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *