ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський з візитом прилетить до Німеччини

Анастасія Диняк

|

Наступного тижня президент України Володимир Зеленський прибуде до Берліна з візитом. Про це пише Bild.

Так, Зеленський планує прибути у військову частину берлінського аеропорту13 травня. Зазначається, що візит відбудеться на запрошення федерального президента.

Німецькі силові структури вже готуються до державного візиту президента України. За даними видання, заходи безпеки будуть відповідно високими, зокрема, йдеться про масовану поліцейську операцію з бар’єрами, перевіркою документів, снайперами та собаками, які здатні знайти вибухівку.

14 травня  відбудеться зустріч Зеленського з канцлером Олафом Шольцом. Також заплановані переговори та пресконференція. Близько 12:00 год. планується розмова з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Після цього президент України вилетить до Аахена, ймовірно, гелікоптером. Там йому буде вручена премія Карла Великого. Після чого спеціальний літак має доставити його назад в Україну.

Нагадаємо, 3 травня Зеленський прибув з несподіваним візитом до Фінляндії для участі у Нордично-українському саміті лідерів та низки двосторонніх зустрічей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *