ОСТАННІ НОВИНИ

Чадним газом отруївся 55-річний львів'янин

Анастасія Диняк

|

У залізничному районі Львова чоловік отруївся чадним газом. Його госпіталізували у середньому стані важкості. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, випадок стався 1 травня близько 21:44 год у квартирі багатоквартирного житлового будинку на вул. Хотинській у Залізничному районі. Чадним газом отруївся 55-річний мешканець квартири.

Потерпілого у стані середнього ступеня важкості доправили до Львівської обласної клінічної лікарні. Обставини події наразі встановлюють.

Зазначимо, загалом із початку 2023 року у Львові зафіксували 25 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 48 людей, з них 14 – діти. На жаль, одна людина загинула.

За даними міської ради, причинами цих отруєнь стало недотримання правил користування газовими приладами у побуті, порушення тяги через герметичні вікна та електровитяжки.

Пам’ятайте: чадний газ – тихий убивця! Симптоми отруєння легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом. Як їх вчасно розпізнати і що робити, аби вберегтися, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *