ОСТАННІ НОВИНИ

Росія тримає у Чорному морі два ракетоносії з вісьмома «Калібрами»

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 1 травня Росія тримає на бойовому чергуванні в Чорному морі вісім кораблів, серед яких є два носії крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом до восьми ракет. Про це повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Так, в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 8 ворожих кораблів з них 2 носіЇ крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 8 ракет; в Азовському морі – 2 ворожі корабелі; в Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до 4 ворожих кораблі, з них 1 носій крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 16 ракет;

Зазначається, що за добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 3 судна; до Чорного моря – 7 суден, з них 3 продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

«рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря», – наголосили у ВМС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *