ОСТАННІ НОВИНИ

«Піккардійська терція» запрошує на концерт у Львові

Омелян Шевчук

|

Визнані метри співу а-капела, унікальний чоловічий колектив, голоси яких здатні замінити і найрідкісніші інструменти та захоплюють своїм кришталевим звучанням! 15 травня у театрі ім. М.Заньковецької виступить «Піккардійська Терція», повідомили організатори Clever Production.

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив для української музичної культури. Вокальна формація є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів – внесок «Терції» у пісенну культуру України та світу. На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців.

Володарі найпрестижнішої в Україні культурно-мистецької премії – Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужені артисти України Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Роман Турянин, Андрій Шавала та Богдан Богач – визнані метри акапельного співу, голоси яких здатні замінити й найрідкісніші інструменти. А їхня музика – та, яка творить світ любові, добра та краси.

«Будь-який наш концерт – це насамперед зустріч з нашими прихильниками, яким радо даруємо вже знані всіма хіти та завжди готуємо нові прем’єри, але й разом з тим, звичайно, це допомога армії. Адже ми завдячуємо усім захисникам, що можемо жити і творити в нашій країні.

Ми завжди раді зустрічі із львівськими шанувальниками, які дуже щирі та віддані. Нашим концертом хочемо передати віру в перемогу, добру енергетику, надихнутися та надихнути творчою атмосферою, яка завжди панує у Львові. Тож давайте дамо один одному трішки добра, світла та надії! Чекаємо усіх на концерті», – запрошує на львівську подію художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

Початок концерту о 19:00 год. Квитки за посиланням: kasa.in.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *