ОСТАННІ НОВИНИ

На Таврійському напрямку втрати окупантів за ніч сягнули більше роти

Наталя Дуляба

|

Лише протягом ночі українські військові знищили та поранили більше роти окупантів на Таврійському напрямку. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

У ніч на 1 травня підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони виконали 232 вогневих завдання на Таврійському напрямку. Йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по цілях, виявлених раніше.

«Втрати ворога вбитими та пораненими склали більше роти (понад 100 осіб, – ред.)», – зауважив бригадний генерал.

За словами Тарнавського, російські окупанти зі свого боку протягом ночі 9 разів атакували наші позиції. Проте успіху не мали, відійшли.

Для здійснення ударів по українських позиціях рашисти активно застосовують авіацію, артилерію, системи залпового вогню й танки. Майже всіма цими видами озброєння ворог також тероризує населені пункти, що межують із лінією зіткнення.

Загалом у ніч на 1 травня на Таврійському напрямку війська РФ здійснили 162 обстріли.

Нагадаємо, за даними Генштабу, війська РФ продовжують наступати на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. За добу підрозділи Сил оборони відбили тут понад 36 атак.

Загалом за добу 30 квітня Росія втратила в Україні 450 своїх військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *