ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині окупанти обмежують поховання мобілізованих, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Окупанти на території захопленої Луганської області намагаються всіляко запобігти невдоволенню місцевих через рівень втрат на фронті. На традиційні поховання діють обмеження, а в подальшому загиблих мобілізованих хочуть піддавати кремації. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 30 квітня.

Відомо, що останнім часом на полі бою щодня гинуть близько 70 чоловіків, мобілізованих з Луганська та його околиць. Тому аби не допустити поширення невдоволення серед місцевого населення, окупанти вже почали діяти на випередження.

«Ритуальним службам рекомендовано коригувати чисельність присутніх на похоронних процесіях до 6 осіб. Крім того, так зване «МДБ» наполягає саме на кремації загиблих на противагу похованню», – вказано у повідомленні.

Також у Луганську щоразу більшає поранених військових, тому місцевим лікарням стає все важче впоратись. Нещодавно із Московської області прибула група медиків, зокрема хірургів.

Вони з РФ приїхали нібито обмінюватись досвідом із колегами з Луганська, але насправді лікують і займаються реабілітацією російських військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *