ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні стався збій при оплатах банківськими картками

Андрій Котенський

|

У системі ПриватБанку стався збій, клієнти скаржаться на проблеми при оплаті картками в терміналах банку та при знятті готівки. Про це повідомив Співзасновник та СЕО Monobank Олег Гороховський, пише Економічна правда.

У ПриватБанку надвечір повідомили про вирішення проблеми зі збоями та відновлення роботи системи.

«Спостерігаємо проблеми при оплаті нашими картами в терміналах Привату, при знятті готівки у банкоматах Привату… Мабуть, збій у ПриватБанку», – написав Гороховський.

«З нашого боку технічної проблеми немає. Це проблема, скоріш за все, платіжних систем, ми будемо розбиратись. З банкоматами система працює без проблем взагалі. Я не знаю, які проблеми у Гороховського з Монобанком. Але проблема авторизації, скоріш за все, не на стороні банку», – зауважив прессекретар ПриватБанку Олег Серга у коментарі Суспільному.

Як виявилось, збій стався не лише в роботі ПриватБанку, а в багатьох коритсувачів банків карток платіжної системи Mastercard.

Зокрема, Серга додав, що не працюють термінали не лише ПриватБанку, але й інших банків.

За його словами, багато скарг приходить від коритсувачів карток платіжної системи Mastercard. Банк наразі намагається розібратись з ситуацією, щоб зрозуміти, на чиїй стороні проблема з авторизацією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *