ОСТАННІ НОВИНИ

Помер колишній декан факультету журналістики ЛНУ Михайло Присяжний

Андрій Котенський

|

На 72 році життя помер професор та колишній декан факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка Михайло Присяжний. Про його смерть повідомив професор Василь Лизанчук.

«Відійшов у вічність Михайло Павлович Присяжний… Своєю сумлінною, цілеспрямованою, доброчинною працею, своєю доброчесністю і шляхетністю заслужив визнання і шану в Україні та за кордоном. Він журналіст, публіцист, вчений. Тривалий час був деканом факультету журналістики нашого Львівського національного університету імені Івана Франка, завідував кафедрою Теорії і практики журналістики», – повідомив професор Василь Лизанчук.

Михайло Присяжний на факультеті журналістики пройшов шлях від аспіранта до асистента, доцента, заступника декана і вже 18 років очолює факультет журналістики Львівського університету, упродовж 2005–2015 рр. очолював кафедру теорії і практики журналістики.

Співрацював з Українським Вільним Університетом у Мюнхені, де здобув звання професора, працював науковим співробітником і головним секретарем університету.

Автор численних публіцистичних виступів і журналістикознавчих праць.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *