ОСТАННІ НОВИНИ

Табачник зібрався балотуватись на «вибори» окупантів

Ольга Денисяка

|

Підозрюваний у держзраді колишній міністр освіти України Дмитро Табачник має намір балотуватися в місцеві «депутати» на незаконних «виборах» на окупованій території Запорізької області. Про це з посиланням на партії «Единая Россия» повідомляє Українська правда.

У профілі Табачника зазначено, що він працевлаштований як «радник глави ВЦА Запорізької області» у квазіутворенні окупантів. 

На інформаційному порталі повідомляється, що «висування кандидатів на участь у попередньому голосуванні “Единой России” відбувається до 27 квітня».

Агітаційний період для кандидатів розпочинається одразу після висунення і завершиться 21 травня.

«Саме електронне голосування відбудеться з 22 по 28 травня 2023 року. У нових регіонах попереднє голосування відбудеться ще й очно», – уточнюють російські окупанти.

Як повідомляло Радіо Свобода, партія «Единая Россия» готується до проведення єдиного дня голосування, призначеного на 10 вересня 2023 року. Підготовка триває, зокрема, і на окупованих територіях України.

На окупованій частині Запорізької області на участь у попередньому голосуванні станом на 21 квітня реєструвалося 260 «кандидатів». Про це повідомило проросійське місцеве телебачення «ЗаТВ».

Гауляйтер захопленої частини регіону Євген Балицький 14 квітня повідомив, що теж зареєструвався для участі в цьому процесі. Також у попередньому голосуванні візьме участь представник окупаційної «адміністрації» захопленої частини Запорізької області Володимир Рогов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *