ОСТАННІ НОВИНИ

У ЦНАПі в Мостиськах можна перереєструвати авто

Ольга Денисяка

|

У Центрі надання адміністративних послуг у Мостиськах можна провести перереєстрацію автомобіля. Про це повідомила пресслужба Сервісного центру МСВ у Львівській області.

Перше авто у ЦНАПі в Мостиськах оформили 26 квітня. Після проходження експертного дослідження та отримання відповідного висновку новий власник авто звернувся до ЦНАП-у міста Мостиська щодо реєстрації автомобіля. Після оформлення необхідних документів він отримав свідоцтво про реєстрацію ТЗ та номерний знак безпосередньо у Центрі надання адміністративних послуг.

«Реєстрація вживаних автомобілів у ЦНАП – це крок на зустріч громадянам. Відтепер, не потрібно їхати до сервісного центру МВС аби оформити договір купівлі-продажу та пройти процедуру перереєстрації автомобіля – усе можна зробити на місці. Це швидко та зручно. Місто Мостиська стали першими, але невдовзі такі послуги стануть доступними і в інших громадах Львівщини», — зазначив начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області Олександр Семчишин.

Запровадити процедуру перереєстрації транспортних засобів у Центрах надання адміністративних послуг стало можливим після виокремлення процедури експертного дослідження транспортного засобу з процедури реєстрації автомобіля, що передбачено постановами Кабінету міністрів України №1019 та №1299.

Зазначимо, також послуга перереєстрації транспортних засобів доступна у таких Центрах надання адміністративних послуг у Львівській області:

— м. Миколаїв;

— м. Львів, вул. К. Левицького, 67;

— м. Львів, вул. Ч. Калини, 72-а;

— м. Львів-Винники, вул. Галицька, 12.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *