ОСТАННІ НОВИНИ

Жінку, яка зарізала свого співмешканця в Стебнику, засудили на 7 років

Ольга Денисяка

|

Прокурори відстояли в апеляції вирок для 44-річної жінки, яка зарізала свого співмешканця в Стебнику. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Так, в суді довели, що в одній із квартир у місті Стебник (Дрогобицький район) засуджена проживала разом із своїм 48-річним знайомим. Співмешканці часто зловживали розпиванням алкогольних напоїв.

Під час чергового застілля між чоловіком та жінкою виник конфлікт, в ході якої, фігурантка взяла ніж та вдарила ним потерпілого у груди. Від отриманих травм останній помер на місці.

Прокурори відстояли в суді апеляційної інстанції вирок 44-річної жінки за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Львівський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів, залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а вирок суду першої інстанції без змін. Її засуджено до 7 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *