ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова 9-річний хлопчик випав з вікна

Ольга Денисяка

|

25 квітня з вікна другого поверху на вул. Степана Бандера у Львові випав 9-річний хлопчик. Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Подія сталась о 16:40 год. на вул. Степана Бандери, 23. 

За його словами, хлопчик бавився на підвіконнику і випав з другого поверху. Дитина жива, попередньо має перелом.

Як пише ZAXID.NET, за словами речниці поліції Світлани Добровольської, повідомлення про цей випадок надійшло в поліцію о 17:25. Дитина випала з другого поверху. Обставини події встановлюються.

У центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що хлопчика госпіталізували лікарню святого Миколая (дитяча лікарня на Орлика). Важких травм первинний огляд не показав, але його скерували на обстеження.

Ввечері у прес-службі Першого територіального медичного об’єднання Львова повідомили, що дитина перебуває у нейрохірургічному відділенні у стані середньої важкості, вона має закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забійні садна обличчя. Хлопчику зробили КТ і УЗД внутрішніх органів, що не показали змін. Батьки перебувають із дитиною.

Також у лікарні уточнили, що дитині 9 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *