ОСТАННІ НОВИНИ

У Славську організували футбольний турнір, присвяченій пам’яті загиблого захисника

Артем Журавльов

|

У Славську відбувся відкритий турнір з міні-футболу, який було організовано для вшанування пам’яті нашого полеглого захисника Героя Івана Матляка, що раніше був гравцем місцевої команди «Легіон». Про це Львівському Порталу повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Всього у турнірі взяло участь вісім команд.

Окрім смт Славське, у турнірі на підтримку ЗСУ взяли також участь команди з інших населених пунктів: Тухля, Тернавка, Сколе, Верхнє Синьовиднє та Гірне.

Золото виборола команда зі Сколе під назвою «Юність». Рідна ж команда Івана Матляка, «Легіон» отримала срібло та почесне друге місце. Третє місце посіла команда «Обрій» з Гірного.

Найкращим гравцем цього турніру став Максим Рицман, що представляв команду «Беркут» з Тухлі, а найкращим воротарем став Гнатишин Євген зі Сколе.

За даними Славської селищної ради, Іван Матляк загинув у квітні минулого року, його посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Коли почалася повномасштабна війна Герой перебував за кордоном та повернувся на Батьківщину, щоб стати на захист України.

Фото: Славська селищна рада

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *