ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках біля будинку вщент згоріло авто

Ольга Денисяка

|

У Винниках автомобіль згорів біля будинку. Причина займання наразі невідома. Ще одна автівка згоріла в Стрию. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

Так, 22 квітня о 10:10 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Винники на вулиці Миколайчука, на відкритій території в автомобілі Nisan Leaf.

На момент прибуття вогнеборців до місця події автомобіль був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на будівлю біля якої був припаркований автомобіль. О 10:29 год. пожежу вдалося локалізувати, а о 10:33 – ліквідувати. Автомобіль згорів.

До гасіння займання залучалось 16 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто з людей  не постраждав. Причини виникнення пожежі будуть встановлюватись правоохоронцями.

Окрім того, 22 квітня о 17:41 год. до рятувальників надійшло повідомлення про  пожежу в місті Стрий на вулиці Галицька, б/н Стрийського району в автомобілі ВАЗ 2103.

О 17:51 год. пожежу було локалізовано, а о 17:55  ліквідовано. До ліквідації займання залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто з людей  не постраждав. Причини виникнення пожежі будуть встановлюватись правоохоронцями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *