ОСТАННІ НОВИНИ

ФСБ слідкує за українцями, які в окупації відмовилися від паспортів РФ

Анастасія Диняк

|

Російські окупанти продовжують посилювати контррозвідувальний режим на тимчасово захоплених територіях України. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, у Енергодарі Запорізької області, збільшено кількість патрулів, на блокпостах почали більш прискіпливо перевіряти особисті документи та оглядати транспортні засоби. Окупанти обмежили відвідування лісових зон. Громадян України, яких помічено в цих локаціях, працівники ФСБ РФ беруть на контроль, перевіряють їх персональні дані.

Водночас, представники російських спецслужб у місті організували приховане спостереження за українцями, які відмовились від отримання російського паспорта. Беруть до уваги, зокрема, джерела фінансових доходів людей. Представників спецслужб РФ цікавить, яким чином відбувається перерахунок коштів з території підконтрольної Уряду України до тимчасово захоплених територій області та яким чином ці кошти конвертуються у готівку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *