ОСТАННІ НОВИНИ

Як Росія впустила снаряд на свій Бєлгород

Андрій Котенський

|

Увечері 20 квітня у російському Бєлгороді пролунав потужний вибух, внаслідок якого посеред міста утворилася велика вирва, а від вибухової хвилі повилітали вікна у житлових будинках. Також вибух пошкодив кілька автомобілів. Про долю своїх людей рашисти спершу нічого не повідомили, заявивши, що постраждалих немає.

За словами губернатора Бєлгородської області Вячеслава Гладкова, вибух стався на перехресті однієї із центральних вулиць міста.

«У Бєлгороді Надзвичайна ситуація. Відбувся вибух. За попередньою інформацією, постраждалих немає. На перехресті однієї з центральних вулиць утворилася величезна вирва радіусом 20 метрів. Є пошкодження скління у сусідньому багатоквартирному будинку, вибуховою хвилею пошкодило кілька припаркованих автомобілів та повалило стовпи лінії електропередач», – повідомив Гладков.

На ранок стало відомо, що всіх людей з дев’ятиповерхового будинку на три під’їзди, було евакуйовано, адже є загроза руйнування несучих стін багатоповерхівки. Також повідомили про щонайменше трьох постраждалих.

«Одна людина відмовилася від госпіталізації, одному жителю поставили діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, життю нічого не загрожує. І одній похилій жінці стало погано через тиск. Загиблих немає», – повідомив Вячеслав Гладков, не уточнюючи причини вибуху.

Тим часом у Міноборони РФ повідомили, що причиною вибуху в Бєлгороді став «позаштатний схід боєприпасу» з російського літака Су-34.

Згодом з’явилося відео потужного вибуху в Бєлгороді РФ. Як повідомляє Українська правда, на вулицю російського міста впав авіаційний снаряд із винищувача-бомбардувальника Су-34 Повітряно-космічних сил РФ.

На відео видно, як снаряд спочатку входить у землю, а потім – через приблизно 20 с – вибухає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *