ОСТАННІ НОВИНИ

8 причин замовити піцу з доставкою

Омелян Шевчук

|

Піца у Львові – це можливість смачно та корисно попоїсти, коли хочеться чогось новенького, та не стояти при цьому на кухні кілька годин, намагаючись створити гастрономічний шедевр від Джеймі Олівера. На такий випадок існують ресторани з доставкою, а про те, чому це вигідно – далі у статі.

Піца з доставкою: аргументи за

Першим у світі, хто організував доставку піци додому, став італієць на ім’я Рафаель Еспозіто, який зробив це у 80-х роках минулого століття. Завдяки цьому сьогодні ми маємо можливість замовляти трикутні смаколики у будь-якому місті світу, включно зі Львовом.

Замовляти доставку вигідно, бо:

  1. У піцеріях, які пропонують можливість забрати замовлення з доставкою, завжди значно ширший асортимент, а тому ви маєте можливість спробувати не лише класичну Маргариту або Пепероні, а й інші варіанти страв.
  2. Страви готуються виключно зі свіжих продуктів, які контролюються на кухні – так рідко роблять у маленьких магазинчиках або точках харчування з фаст-фуду, які розташовані біля вашого дому.
  3. Швидке приготування страв, завдяки чому ви отримаєте на вибір будь-яку з піц з асортименту, й вона буде приготована значно швидше, ніж якби ви робили її вдома.
  4. За допомогою доставки можна спланувати романтичну вечерю, посиденьки з друзями або близькими, а ще – просто відпочити, коли немає часу та бажання стояти на кухні.
  5. Можна скористатись великою кількістю знижок та акцій, які пропонуються у ресторані, завдяки чому можна буде отримати більше піц за менші кошти.
  6. Доставка – це завжди зручно, бо якщо до вас несподівано прийшли гості, а у холодильнику немає нічого – ви можете провести гарно трохи часу разом, й отримати смачну та поживну піцу від кур’єра.
  7. Страви від доставки завжди приїжджають гарячими, якби ви приготували їх самостійно, а за смаком нічим не поступаються домашнім варіантам.
  8. Ресторанна піца – кращий вибір, ніж якщо ви приготуєте її самостійно, бо для цього використовуються оригінальні інгредієнти з кращими смаковими особливостями.

Окрім цього, доставка – це швидка послуга, яка допоможе економити час та кошти, бо не доведеться їхати у місто, де розташований ресторан, щоб там попоїсти. Завдяки кур’єрам можна замовити страву й дочекатись її у будь-якому місці – вдома, на роботі, на навчанні, тощо.

Замовити піцу у Львові

А якщо ви шукаєте місце, де можна замовити піцу у Львові – тоді обирайте ресторан Донателло. Заклад пропонує на вибір п’ятнадцять варіантів піц, й постійно оновлює асортимент, аби ви отримали якомога більше смаколиків, які прикрасять ваш стіл.

Ресторан має власну доставку кур’єрами, яка покриває усе місто, а ще – область, даючи можливість харчуватись смачно та поживно, навіть якщо ви проживаєте за межами Львова.

Окрім того, Донателло має програму лояльності, що дозволяє накопичити кошти на рахунку й використати їх у якості знижки, а також пропонує бонуси, акції та знижки постійним клієнтам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *