ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський анонсував ще потужніші системи ППО в Україні

Андрій Котенський

|

Президент України Володимир Зеленський повертаючись із відрядження з Волині повідомив, що потужні системи ППО та інша зброя для захисту неба вже в Україні, але очікуються ще потужніші засоби.

«На рівні держави робиться все, щоб збільшувати можливість захищати й захищатися від російських ударів. Системи ППО та інша зброя для захисту неба вже зараз у нас, в України, дуже серйозні. Але мають бути – і, впевнений, будуть – іще потужніші», – повідомив Володимир Зеленський.

Він також подякував всім українським захисникам, хто своєю влучністю та швидкістю забезпечує ефективність для всієї тієї зброї, яка зʼявилась у нашої держави.

Окрім того президент вручив нагороди нашим воїнам-прикордонникам.

«Разом з усіма нашими силами оборони та безпеки прикордонники воюють на передовій, зокрема на найтяжчих напрямках. Бахмут, загалом Донеччина… Справжні герої, які успішно виконали сотні й сотні бойових завдань. Готуємо й нові підрозділи – підрозділи саме прикордонників, – що приєднаються до наших активних дій, до руху, який ми поступово розвиваємо», – заявив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *