ОСТАННІ НОВИНИ

Українським чоловікам не заборонять продовжувати навчання

Андрій Котенський

|

Інформація, що військовозобов’язані не зможуть навчатися в українських вишах – черговий фейк. Військовозобов’язаним не заборонять вступати в  університети чи у заклади профтехосвіти, інформує Львівська хвиля.

Інформація про те, що чоловіки більше не зможуть навчатися в українських вишах – черговий фейк. Таку брехню вчора поширювали підозрілі телеграм-канали. Начебто в Україні можуть обмежити право на освіту. Це вже спростували. Каже перший заступник очільника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

«Жодної законодавчої норми ні від уряду, ні від ВРУ про обмеження немає. Обласна військова адміністрація теж таких рішень не приймала. Тому ця інформація не відповідає дійсності і звідки вона насправді бере своє джерело, також невідомо», – зазначив Андрій Годик.

Водночас він зауважив, що ухилянти дійсно використовували вступ, щоб уникнути мобілізації. Кожного такого студента перевіряють. З’ясовують чи він дійсно навчається та відвідує пари.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *