ОСТАННІ НОВИНИ

Українські борці здобули три медалі на чемпіонаті Європи

Ольга Денисяка

|

В хорватському Загребі триває чемпіонат Європи з вільної боротьби. Українські спортсмени вже вибороли дві бронзові та одну золоту медалі. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

Першу медаль здобув борець вільного стилю Ерік Арушанян. Перемігши у напруженій сутичці за третє місце у ваговій категорії до 65 кг Алі Рахімзаде з Азербайджану (7:6), 24-річний спортсмен здобув вже другу в кар’єрі бронзу чемпіонату Європи.

Ще одну бронзу отримав борець вільного стилю Ігор Никифорук у ваговій категорії до 70 кг.

«У зустрічі за бронзу наш спортсмен жодних шансів не залишив своєму супернику поляку Патрику Кшиштофу Оленчину (6:1). Бронза, здобута на хорватському килимі, стала другою нагородою першості континенту для 24-річного представника Прикарпаття. 2021 року він мав медаль такого ж ґатунку», –йдеться в повідомленні.

Змагання у ваговій категорії до 79 кг завершилися перемогою українця Василя Михайлова.

Здолавши у фіналі чемпіона Європи-2022 грека Георгіоса Кугіумцідіса (3:1), 27-річний спортсмен з Одеси здобув другу в кар’єрі нагороду континентального ґатунку після бронзи (2020) і вперше в кар’єрі зійшов на найвищу сходинку п’єдесталу пошани ЧЄ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *