ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вчитель кунг-фу розбив вікно у маршрутці і побив водія

Наталя Дуляба

|

Вчитель львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Вадим Кравчук під час конфлікту побив водія маршрутки №46 та розбив вікно автобуса. Галицький райсуд Львова звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності через примирення обвинуваченого з потерпілим. Про це пише Zaxid.net.

Як вказано у судовій ухвалі, випадок трапився ще наприкінці січня 2023 року на зупинці громадського транспорту на вул. Старій, що поруч із ринком «Добробут». 41-річний Вадим Кравчук почав конфлікт із водієм автобуса «Електрон», що курсує за маршрутом №46, бо обурювався через затримку висадки пасажирів.

Зазначимо, що часто львівські водії на зупинках відкривають лише перші двері, щоб впустити нових пасажирів, і лише потім відчиняють решту дверей, випускаючи тих, кому треба вийти з автобуса.

Після словесної суперечки чоловік вийшов із маршрутки та кулаками розбив вікно з боку водія автобуса. Після цього водій вийшов з маршрутки, а Вадим Кравчук почав бити його по голові, завдавши таким чином легких тілесних ушкоджень.

У матеріалах справи вказано, що обвинувачений працює вчителем у школі східних мов та бойових мистецтв «Будокан». Торік школа «Будокан», вітаючи Вадима Кравчука з днем народження, повідомляла, що він викладає кунг-фу.

Вадим Кравчук, фото зі сторінки школи «Будокан»

У суді Вадим Кравчук визнав свою провину та підтвердив обставини справи.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження проти Вадима Кравчука за фактом хуліганства. Наприкінці березня 2023 року Галицький районний суд Львова закрив справу та звільнив Вадима Кравчука від кримінальної відповідальності через примирення обвинуваченого з потерпілим.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *