ОСТАННІ НОВИНИ

У Херсоні працівник ФСБ РФ викрадав та катував українців

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці ідентифікували ще одного російського військового, який катував та грабував мешканців Херсона під час його окупації. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора України.

Так, за даними слідства, у березні 2022 року під час тимчасової окупації Херсона співробітник управління департаменту оперативної інформації ФБС РФ разом з іншими військовими проник до квартири місцевого мешканця.

У помешканні потерпілого вони провели незаконний обшук та відібрали матеріальні цінності. Погрожуючи розправою сім’ї та застосовуючи фізичне насильство, українця вивезли до захопленої будівлі в середмісті.

Там чоловіка продовжили бити, імітували вбивство, стріляючи поблизу голови, психологічно тиснули, аби схилити до співпраці.

Співробітнику ФСБ інкримінують відданя наказу про жорстоке поводження з цивільними і вчинення інших порушень законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *