ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік вокзалу у Львові учасники АТО збудують гараж із офісами

Наталя Дуляба

|

Організація «Ветеран-авто» збудує неподалік головного залізничного вокзалу Львова гараж із офісами для учасників АТО. Відповідне рішення 18 квітня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Так, Обслуговуючий кооператив «Гаражно-будівельний кооператив «Ветеран-авто» отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво гаража з офісними приміщеннями для учасників АТО на вул. Залізничній, 7.

Йдеться про територію відразу біля залізничної колії, поруч розташовані виробничі і складські приміщення, магазини. Тут зведуть триповерхову будівлю, на першому поверсі якої буде гараж, на інших двох – офіси.

Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,0255 га, яка входить у зону розміщення об’єктів 5 класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Залізничного району.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 55%. Щодо граничної висоти головний архітектор Львова Антон Коломєйцев відзначив, що її потрібно відкоригувати, але не уточнив, до яких саме показників. У проєкті містобудівних умови та обмежень вказано 12,4 м.

Згідно з аналітичними даними системи YouControl, ОК «Гаражно-будівельний кооператив «Ветеран-авто» існує у Львові з кінця 2018 року. Восени 2020 року Львівська міська рада погодила виділення організації майже 1 га землі на вул. Миколайчука.

Засновниками цього кооперативу є львів’яни Аліна Болтишева, Катерина Кожушко, Тетяна Пастух, Максим та Олег Лазари.

Водночас Аліна Болтишева, Катерина Кожушко, Тетяна Пастух також заснували Львівську обласну організацію «Ветеранський рух». Вищезгаданий Олег Лазар її очолює.

Обидві організації зареєстровані за однією й ж адресою, що й одна з їхніх співзасновниць – на вул. Сеченова, 11-А. Також юридичні особи мають спільний контактний номер телефону.

Крім того, Кожушко Тетяна є співзасновницею ще й третьої організації – ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *