ОСТАННІ НОВИНИ

Україна до Великодня повернула із полону 130 військових

Андрій Котенський

|

Україна із Росією провели великий Великодній обмін полоненими. Відтак в Україну повернулося 130 військовослужбовців, повідомляє Генштаб ЗСУ.

За даними відомства, обмін відбувався протягом останніх днів у декілька етапів.

У списку тих, хто повернувся додому – рядові і сержанти, які потрапляли в полон на Бахмутському, Соледарському, Запорізькому, Херсонському напрямках.

За даними Міноборони, сьогодні додому повертаються 92 військовослужбовці Збройних Сил України, 20 тероборонців, 11 нацгвардійців, троє прикордонників, по двоє представників Військово-морських сил та Державної спеціальної служби транспорту.

48 зі 130 звільнених сьогодні Оборонців вважались зниклими безвісти. Частина з урятованих мають поранення, числені контузії та втрачені кінцівки. Також звільнено з полону двох рідних братів, які воювали в районі м. Бахмут. Найстаршому зі звільнених Оборонців вже виповнилося 58 років, наймолодшому – 21 рік.

Унікальні кадри, зняті Координаційним штабом. У понеділок, 10 квітня, додому вдалося повернути 100 українців, а в неділю на Великдень – ще 130 наших Захисників. Робота триває. Слава Україні!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *