ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дітей консультуватиме спінальний хірург із Нью-Йорка

Анастасія Диняк

|

У Львові провідний спінальний хірург із Нью-Йорка Марк Диржка допомагатиме лікувати українських дітей із захворюваннями хребта: викривленнями, вродженими та набутими аномаліями розвитку, нестабільністю хребців. Наразі триває запис на консультації. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, з 17 до 26 квітня американський хірург працюватиме разом із командою ортопед-травматологів та нейрохірургів дитячої лікарні святого Миколая.

Марк Диржка – спінальний хірург Пресвітеріанської лікарні Нью-Йорка, яка неодноразово потрапляла у рейтинг однієї із найкращих медичних установ США та світу.

Основними напрямками роботи лікарів будуть різноманітні види викривлення хребта: сколіоз, патологічний кіфоз, лордоз, вроджені аномалії розвитку.

Для допомоги хірургу у проведенні найважчих втручань та консультацій до Львова прибуває також нейрофізіолог Браян Дембоскі. Наразі уже заплановано п’ять операцій для діток із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями.

Аби потрапити на консультацію до спеціалістів потрібно зареєструватись за посиланням. Телефон для довідок: 0800333003.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *