ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримає від міжнародних партнерів 115 млрд доларів, – Шмигаль

Анастасія Диняк

|

Після участі у круглому столі міністерського рівня на підтримку України в Світовому банку прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Україна отримає щонайменше 115 мільярдів доларів довгострокової фінансової допомоги від міжнародних партнерів. Про це він повідомив у Telegram.

Так, мобілізація ресурсів для відновлення України була однією з головних тем робочого візиту прем’єр міністра у Вашингтон.

«Міжнародні партнери нададуть Україні 115 млрд доларів довгострокової підтримки. Це не просто забезпечить нашу фінансову стабільність, але й посилає чіткий сигнал Росії, що союзники України підтримуватимуть нас стільки, скільки буде потрібно. До повної перемоги», – зазначив Шмигаль.

Прем’єр також додам, що відновлення розпочинаємо незабаром, а в 2023 році на проєкти швидкої відбудови потрібно 14 мільярдів доларів.

«Ведемо перемовини з партнерами, аби залучити всі необхідні кошти вже влітку цього року. Так зможемо виконати всі завдання в п’яти пріоритетних галузях відновлення», – підсумував він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *