ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові завершується опалювальний сезон

Анастасія Диняк

|

У четвер, 13 квітня, у Львові завершується опалювальний сезон для усіх категорій споживачів послуг теплопостачальних підприємств міста. Бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, середньодобова температура становить вище 8 градусів, тому від 13 квітня опалювальний сезон у Львові завершується.

«Зранку тепловики поступово розвантажуватимуть джерела теплопостачання – котельні, ЦТП, і припинятимуть подачу тепла до будинків», – зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Тимчишин.

Він також додав, що школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть за потреби отримувати тепло на підставі звернень від керівників цих закладів.

Нагадаємо, завершення опалювального сезону відбувається якщо впродовж трьох діб середньодобова температура становитиме більше 8 градусів тепла.

Додамо, незважаючи на масовані атаки РФ по енергетичній інфраструктурі, Україна вистояла і тепер опалювальний сезон завершить навіть із надлишком потужності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *