ОСТАННІ НОВИНИ

На потреби Академії сухопутних військ передали безпілотник

Андрій Котенський

|

Для освітніх потреб Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного передали сучасні комп’ютерні планшети та безпілотний літальний апарат. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Нова техніка – волонтерський подарунок від Львівського коледжу транспортної інфраструктури.

«Сьогодні мав велику приємність зустрітись із керівництвом та представниками Львівського коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка», які в якості волонтерської допомоги, передали для освітніх потреб Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного  сучасні комп’ютерні планшети та безпілотний літальний апарат. Щиро вдячний всьому колективу коледжу, його вихованцям, керівнику Івану Степановичу Грунику, за допомогу та підтримку Збройних Сил України та нашого навчального закладу, у цей непростий час», – повідомив Павло Ткачук.

За його словами, кожен внесок у зміцнення обороноздатності України є визначальним, свідчить про нашу єдність й незламність всього українського народу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *