ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік у теплицях виростив 800 кущів коноплі

Анастасія Диняк

|

На Львівщині чоловік вирощував майже 800 кущів коноплі у саморобних теплицях у своєму будинку та помешканні дружини. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівщини.

За даними слідства, 37-річний чоловік в одному із сіл Пустомитівського району у власному будинку облаштував саморобну теплицю для посіву та вирощення коноплі.

Для цього він встановив систему вентиляції, освітлення та автоматичний полив насаджень. Після чого посадив в горшки насіння, доглядав та обробляв рослини. Таким чином він виростив майже 500 кущів коноплі.

Окрім того, в іншому селі Львівського району, в будинку, який належить його дружині, чоловік теж облаштував спеціальні приміщення для вирощення заборонених рослин. В них він створив штучний сприятливий мікроклімат і засіяв та виростив ще майже 300 кущів коноплі.

Загальна кількість вирощених насаджень становить близько 800 кущів.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом незаконного посіву та вирощення рослин коноплі (ч. 2 ст. 310 КК України). Йому загрожує штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до шести місяців, або обмеженням волі на термін до трьох років.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КК України. Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *