ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині телефонний шахрай проведе три роки за ґратами

Анастасія Диняк

|

До трьох років ув’язнення засудили львів’янина, який видурював гроші з людей, представляючись поліцейським та розповідаючи вигадані історії. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Так, прокурори в суді довели, що у Стрию 41-річний львів’янин дзвонив на випадково набрані номери стаціонарного телефону, представлявся поліцейським та розказував вигадані історії. Говорив про те, що їх близькі або родичі вчинили ДТП та необхідні гроші для того щоб «залагодити» ситуацію.

Потерпілі, люди літнього віку, довіряли йому та приносили гроші. Таким чином шахрай ошукав шістьох місцевих мешканців на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

За публічного обвинувачення Стрийської окружної прокуратури львів’янина визнано винним у шахрайстві, що завдало значної шкоди потерпілому та самовільному присвоєнні владних повноважень (ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 353 КК України). Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *