ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти Академії сухопутних військ стали хресними батьками сиріт із Луганщини

Андрій Котенський

|

У Львові в дитячому будинку №1 охрестили 16 дітей-сиріт привезених з Луганщини. Хресними батьками стали курсанти Академії сухопутних військ та меценати цього дитячого будинку, повідомляє Львівська Архиєпархія УГКЦ.

Обряд хрещення дітлахів здійснював єпископ-помічник владика Володимир у співслужінні капеланів з чотирьох капеланств Львівської Архиєпархії.

«Дорога родино цього дому «Любисток». Наші дітки, які мають іскри любові у своїх очах від сьогодні також мають чисте серце. Ми звершили таїнство хрещення та миропомазання… Коли дитина охрещена, має чисте серце, то всі хочуть її діткнути, любити та бути з нею. Бо це невинність та чистота. Ми не знаємо якою є життєва дорога людини, але ми знаємо, є переконані і віримо, що від сьогодні наші діти підуть цією дорогою з Богом», – повідомив архиєрей.

Єпископ-помічник подякував хресним батькам, які відгукнулися на заклик для діток.

«Хресні батьки – це люди, які мають багато любові. Інакше вони б сьогодні не взяли цих діток на свої руки. Звичайно мені дуже приємно, що наші Захисники, поки що курсанти, погодилися на цю чудову місію і настільки серйозно до цього підійшли. Приготувалися внутрішньо, своє серце, не лише кондицію, щоб втримати дитину на руках. Я думаю, що кращих захисників годі було знайти для наших діток. Ці люди також дають присягу захисту народу, Батьківщини. А ці діти є громадянами цієї землі», – сказав владика Володимир.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *