ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд погодив нових керівників Луганської та Сумської ОВА

Андрій Котенський

|

Кабінет міністрів погодив призначення нових очільників Луганської та Сумської ОВА. Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук.

«Погоджено призначення:

  • Лисогора Артема Володимировича головою Луганської обласної державної адміністрації;
  • Артюха Володимира Миколайовича головою Сумської обласної державної адміністрації», – повідомив Тарас Мельничук.

За даними Української правди, Артем Лисогор працював слідчим районного відділу Дніпропетровського міського управління МВС, інспектором відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення МВС, старшим інспектором у підрозділі охорони громадського порядку ГУМВС та очолював відділ забезпечення масових заходів цього ж підрозділу.

З 2015 був заступником командира роти у полку патрульної поліції особливого призначення «Дніпро-1». З 2016 року тимчасово виконував обов’язки заступника начальника управління Нацполіції в Житомирській області. У тому ж році призначений заступником начальника управління.

Володимир Артюх, за інформацією сайту Вінницької ОВА, працював начальником Подільської філії державного підприємства «Український державний центр радіочастот», потім – радником голови Вінницької ОВА.

Наразі він є заступником начальника Генштабу ЗСУ.

Chesno повідомляє, що у 2020 році він балотувався до Вінницької міської ради від Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Обраний не був.

Раніше повідомлялось, що Кабмін звільнив голову БЕБ Мельника. Відомство очолить колишній митник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *