ОСТАННІ НОВИНИ

Канада оголосила про нові санкції рашистам та допомогу Україні

Андрій Котенський

|

Канада оголосила про додаткову військову допомогу Україні, яка включає передачу тисяч штурмових гвинтівок та мільйонів набоїв. Про це повідомила міністр оборони Канади Аніта Ананд, пише Європейська правда.

Ананд зробила це оголошення під час візиту до Канади прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Вона повідомила, що йдеться про додаткову військову допомогу Україні від компанії Colt Canada.

«Ми відправляємо 21 тисячу штурмових гвинтівок, 38 кулеметів та понад 2,4 мільйони набоїв. Ця зброя допоможе Україні захистити себе та наші спільні цінності», – зазначила Ананд.

Окрім того Канада оголосила про запровадження санкції проти дев’яти білоруських банків, в тому числі Нацбанку Білорусі, а також Канада запровадила санкції проти 14 російських фізичних та 34 юридичних осіб, зокрема, об’єктів безпеки, пов’язаних з групою «Вагнера».

Раніше Шмигаль в інтерв’ю канадському виданню The Globe and Mail заявляв, що в ході візиту в Канаду він проведе переговори щодо боєприпасів і важкої техніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *