ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині на мінах підірвалися двоє людей

Анастасія Диняк

|

8 квітня на Харківщині ще двоє цивільних постраждали внаслідок підриву на вибухонебезпечних предметах. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У місті Ізюм на території центрального кладовища 53-річна жінка наступила на протипіхотну міну типу «Пелюстка». Її госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

Окрім того, у селищі Слобожанське чоловік підірвався та отримав важку травму при спробі розібрати невідомий предмет. Наразі медики надають усю необхідну допомогу постраждалим.

«Закликаю усіх бути дуже уважними і обережними. Не відвідуйте лісів, полів, берегів водойм, не виходьте на узбіччя доріг. Утримуйтеся від відвідування цвинтарів та інших неперевірених саперами територій», – наголосив Синєгубов.

Зазначимо, у разі виявлення будь-якого предмета схожого на вибухонебезпечний у жодному разі не можна торкатися його, намагатися перемістити чи розібрати. Необхідно відійти на безпечну відстань та викликати спеціалістів ДСНС або повідомити Нацполіцію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *