ОСТАННІ НОВИНИ

Деокупація Криму є безальтернативною, – Зеленський

Анастасія Диняк

|

Під час першого проведення на офіційному рівні Іфтару президент Володимир Зеленський заявив, що звільнення окупованого росіянами Криму є безальтернативним. Про це пише Укрінформ.

Так, Іфтар пройшов за участю військовослужбовців-мусульман, представників дипкорпусу і Меджлісу кримськотатарського народу.

«Деокупація Криму є безальтернативною не лише для України, а для всього світу. І я впевнений у цьому. Так само, як ми поважаємо територіальну цілісність усіх держав від Європи до Латинської Америки, ми справедливо очікуємо поваги до територіальної цілісності нашої держави усієї України від Полісся до узбережжя Чорного та Азовського морів, від північних міст до Севастополя і Керчі. Увесь наш схід, південь, кожна наша громада, кожна наша людина однаково заслуговують жити і жити вільно», – наголосив Зеленський.

Президент додав, що лише деокупація Криму поверне світові спокій та призведе до поразки Росії.

«Усе інше може тільки розпалити жагу Росії воювати. Хай же агресор відчуває на собі, що нікому не дозволено ламати життя народів і обкрадати народи, нікому не дозволено ширити світом зло, руїни», – зазначив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *