ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірчанин систематично знущався над своєю падчеркою

Анастасія Диняк

|

Судитимуть 44-річного мешканця Самбору за систематичне домашнє насильство над падчеркою та її маленькою дитиною. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури Львівщини.

Так, за даними слідства, чоловік у Самборі проживає разом із своєю дружиною, падчеркою, зятем та їх малолітньою дитиною. Відчим часто зловживав алкоголем та систематично конфліктував зі всіма членами сім’ї.

Зокрема, чоловік безпідставно ображав падчерку, нецензурно висловлювався у її адресу. Неодноразово звучали образи також у сторону її малолітнього сина.

Обвинувачений погрожував жінці фізичною розправою та шантажував, стверджуючи, що вижене її з чоловіком та дитиною на вулицю. Як наслідок, жінка побоювалась за свою безпеку та безпеку своєї однорічної дитини.

Прокурори Самбірської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно зловмисника за фактами домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Йому загрожують громадські роботи на термін від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешт на термін до шести місяців, або обмеженням волі на термін до п’яти років, або позбавленням волі на термін до двох років.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Самбірського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *