ОСТАННІ НОВИНИ

Закладчик наркотиків зі Стрия проведе 9 років за ґратами

Анастасія Диняк

|

26-річного мешканця Стрия, який закопував наркотики у лісосмузі засудили до 9 років ув’язнення. Про це повідомили у відділі інформаційної прокуратури Львівщини.

Так, чоловік зареєструвався у чат-боті Телеграму, в якому куратор скидав йому завдання – де і в якій кількості зробити закладки. Після чого фігурант йшов у наперед обумовлене місце, зокрема у лісосмугу біля залізничної колії.

Там він за допомогою викрутки робив отвори в землі, де ховав наркотики. Місце сховку позначав та фотографував. Фото разом із геолокацією надсилав куратору.

За даними слідства, таким чином чоловік закопав 81 закладку. За виконану роботу, після продажу кожної закладки, він отримував 50 гривень на електронний гаманець.

Чоловіка визнано винним у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України). Вироком суду йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *